Aanwezigen: Loek Habbema (voorzitter), Wouter Butzelaar, Rumo de Schutter en Noël Vanwittenbergh
Tijdens de lunchvergadering in het restaurant van onze club werden er na de Champagne van Laurent Perrier La Cuvée Brut ter voorbereiding van het komende Syrah thema een Aalderlng Stellenbosch Syrah 2018 en een Saint-Joseph L’Olivaie 2004 van Coursodon bij het voorgerecht geschonken, gevolgd bij het hoofdgerecht en de kazen door een BIN 128 Penfolds 2019 en een
Old Bastard late harrvest van Kaesler uit Barossa Valley 2003.
Agenda
1. Tijdig openstellen inschrijving proeverij avonden.
Geconcludeerd werd dat de mogelijkheid tot inschrijving voor de proeverij vanaf 2023 tenminste 2 maanden voor de datum van de proeverij mogelijk moet zijn.
Afspraken over de te nemen acties hiertoe werden vastgesteld.
2. Besluitvorming omtrent de vast te stellen onderwerpen van het programma voor 2023.
Door de commissie werden de volgende onderwerpen met onderstaande data unaniem vastgesteld.
. Proeverij 14 februari 2023
Hoofdthema: Bourgogne
. Proeverij 6 juni 2023
Hoofdthema: Oostenrijk
. Proeverij 10 oktober 2023
Hoofdthema: Californië
De toelichting en de uitwerking hiervan zullen terug te vinden zijn bij het desbetreffende onderwerp op onze site.
Comments