top of page
Hoofdthema Castel Y Leon
Vanwittenbergh Wijn Tafel - 22 oktober 2024, Koninklijke IGC
1a palacio de bornos.png
Rueda - Palacio de Bornos - Brut 

Rueda Mousserend | Amuse:

Pan cristal met Serrano ham

2a tuyyo rueda verdejo 2021.png
Rueda - Túyyo - 2021

Rueda | Voorgerecht:

Ajo Blanco met krokante sardines - lauwwarme gamba - druiven - amandelstift - peterselieolie en zeekraal

3a finca-el-empecinado-verdejo-do-r.png
Rueda - Finca el Empecinado - Verdejo - 2021

Rueda | Tussengerecht:

Pollo al limón - escabeche - krokante kippenhuid

4a-liberalia-cero.png
Toro - Tinto - Liberalia Cero - 2023

Toro | Hoofdgerecht:

Hertenbiefstuk - gestoofde zuurkool - gewelde pruim - spruit - pommes puree - paddenstoelen - jus de veau

5a-VINO-TUYYO-RESERVA-2015-1.png
Ribera - Túyyo - Ribera del Duero - Riserva - 2016

Ribera | Dessert:

Cabrales - room bonbons - chocolade ijs
 

1b-Vino-Tuyyo-Rosado-2023.png
Castilla y León - Rosé - Túyyo - 2023

Castilla y León Rosé | Amuse:

Pan cristal met Serrano ham

2b-castelo-de-medina.png
Rueda - Castelo de Medina - Vedejo - 2022

Rueda | Voorgerecht:

Ajo Blanco met krokante sardines - lauwwarme gamba - druiven - amandelstift - peterselieolie en zeekraal

3b codello.png
Bierzo - Ulfreia Godello - 2022

Bierzo | Tussengerecht:

Pollo al limón - escabeche - krokante kippenhuid

4b valduero.png
Ribera del Duero - Valduero Riserva - 2016

Ribera | Hoofdgerecht:

Hertenbiefstuk - gestoofde zuurkool - gewelde pruim - spruit - pommes puree - paddenstoelen - jus de veau

5b vino-tinto-sinforiano-reserva-especial-vinopremier_1.png
Cigales - Sinforiano - Riserva - 2015

Cigales | Dessert:

Cabrales - room bonbons - chocolade ijs

bottom of page