Hoofdthema Castel Y Leon
Vanwittenbergh Wijn Tafel - 22 oktober 2024, Koninklijke IGC
Rueda - Palacio de Bornos - Brut
Rueda Mousserend | Amuse:
Pan cristal met Serrano ham
Rueda - Túyyo - 2021
Rueda | Voorgerecht:
Ajo Blanco met krokante sardines - lauwwarme gamba - druiven - amandelstift - peterselieolie en zeekraal
Rueda - Finca el Empecinado - Verdejo - 2021
Rueda | Tussengerecht:
Pollo al limón - escabeche - krokante kippenhuid
Toro - Tinto - Liberalia Cero - 2023
Toro | Hoofdgerecht:
Hertenbiefstuk - gestoofde zuurkool - gewelde pruim - spruit - pommes puree - paddenstoelen - jus de veau
Ribera - Túyyo - Ribera del Duero - Riserva - 2016
Ribera | Dessert:
Cabrales - room bonbons - chocolade ijs
Castilla y León - Rosé - Túyyo - 2023
Castilla y León Rosé | Amuse:
Pan cristal met Serrano ham
Rueda - Castelo de Medina - Vedejo - 2022
Rueda | Voorgerecht:
Ajo Blanco met krokante sardines - lauwwarme gamba - druiven - amandelstift - peterselieolie en zeekraal
Bierzo - Ulfreia Godello - 2022
Bierzo | Tussengerecht:
Pollo al limón - escabeche - krokante kippenhuid
Ribera del Duero - Valduero Riserva - 2016
Ribera | Hoofdgerecht:
Hertenbiefstuk - gestoofde zuurkool - gewelde pruim - spruit - pommes puree - paddenstoelen - jus de veau
Cigales - Sinforiano - Riserva - 2015
Cigales | Dessert:
Cabrales - room bonbons - chocolade ijs