Cabernet Franc vs Nebbiolo
Vanwittenbergh Wijn Tafel - 12 oktober 2021, Koninklijke IGC
IMG_2478.JPG
Rosé Brut - Nebbiolo d'Alba - Cuvage - 2016

Methode Champenoise Nebbiolo | Amuse:

Zeeuwse mossel met antiboise

IMG_2473.JPG
Marne Brune - Nebbiolo d'Alba - Fontanafredda - 2018

Nebbiolo | Voorgerecht:

Kabeljauw met groene kruidenkorst, eikenbladsla en gebakken paddenstoelen

IMG_2474.JPG
Barbaresco - Pio Cesare - 2017

Nebbiolo | Hoofdgerecht:

Wildstoof met puree, rode kool, knolselderij, koolraap en bleekselderij aardappel krokant

IMG_2477.JPG
Vigna 'la rosa' - Barolo - Fontanafredda - 2013

Nebbiolo | Nagerecht:

Kaas met kweeperen gelei, kletzen brood en hazelnoten

IMG_2471.JPG
Nebbiolo - Langhe - Pio Cesare - 2017

Nebbiolo | Amuse:

Focaccia krokant met fijne ratatouille

IMG_2472.JPG
Le Clos Guillot - Chinon - Bernard Baudry - 2018

Cabernet Franc| Voorgerecht:

Kabeljauw met groene kruidenkorst, eikenbladsla en gebakken paddenstoelen

IMG_2475.JPG
Cabernet Franc - Anjou - Clau de Nell - Anne Claude Leflaive - 2015

Cabernet Franc | Hoofdgerecht:

Wildstoof met puree, rode kool, knolselderij, koolraap en bleekselderij aardappel krokant

IMG_2476.JPG
Nuits d'Ivresse - Bourgueil - Domaine Breton - 2018

Cabernet Franc | Nagerecht:

Kaas met kweeperen gelei, kletzen brood en hazelnoten