top of page

Australië

  • Wouter Butzelaar
  • 5 dagen geleden
  • 1 minuten om te lezen

Met een overweldigde opkomst begon deze editie van de Vanwittenbergh Wijn Tafel met als onderwerp Australië met een mousserende Shiraz, waarbij in een oesterschelp zalm in teriyaka saus werd geserveerd.

Commissievoorzitter Loek Habbema begon met een een buitengewoon gedegen introductie over het onderwerp van de wijnbouw in Australië.

Hierop volgend nam Noël Vanwittenbergh het woord over, waarbij hij ons de diepte mee innam afgewisseld met smaakvolle gerechten bij de door hem geselecteerde sublieme Australische wijnen.

De gastronomische avond vloog werkelijk voorbij vol van indrukwekkende beelden met een gedetailleerde toelichting door Noël over de geserveerde wijnen.

Ter afsluiting genoten wij van een bijzondere kaasselectie, welke uitstekend samenging met de Pinot Noir uit Tasmania en bij de ananascake de Botrytis Semillion van De Bortoli; werkelijk een sublieme smaaksensatie!







 
 
 

Opmerkingen


bottom of page