top of page
Hoofdthema Rhône
Vanwittenbergh Wijn Tafel - 11 februari 2025, Koninklijke IGC
biguet-5d7bc500eca14.png
Saint Leray  - Mousseux Brut - Domaine du Biguet

Mousserend | Amuse:

Mousse van yoghut met kervel

crozes hermitage blanc.png
Crozes Hermitage - Domaine Rousset - 2022

Wit | Voorgerecht:

Vichyssoise - gebakken coquilles - prei fondue - bieslook

vacqueyras.png
Vacqueyras - Domaine la Bouïssiere - 2022

Rood | Tussengerecht:

Gebakken hoender - artisjokken crème - krokante artisjok - schuimige saus van gepofte knoflook

gigondas.png
Gigondas - Domaine la Bouïssiere - 2017

Rood | Hoofdgerecht:

Tamme eendenborst met truffel honing gelakt -aardappel mousseline - spruiten - gebakken paddenstoel - gevogelte jus

condrieu.png
Condrieu - Terroirs - Domaine Merlin François - 2021

Wit | Voorgerecht:

Vichyssoise - gebakken coquilles - prei fondue - bieslook

crozes hermitage rouge.png
Crozes Hermitage - Les Picaudières - Domaine Rousset - 2019

Rood | Tussengerecht:

Gebakken hoender - artisjokken crème - krokante artisjok - schuimige saus van gepofte knoflook

chateuneuf du pape.png
Chateauneuf du Pape - Domaine Pierre André - 2016

Rood | Hoofdgerecht:

Tamme eendenborst met truffel honing gelakt - aardappel mousseline - spruiten - gebakken paddenstoel - gevogelte jus

vin doux.png
Vin Doux Naturel Rasteau Ambre - Domaine des Escaravailles

Zoet | Nagerecht:

Nougat - kastanjes met honing - Shropshire Bleu

bottom of page