Hoofdthema Rhône
Vanwittenbergh Wijn Tafel - 11 februari 2025, Koninklijke IGC

Saint Leray - Mousseux Brut - Domaine du Biguet
Mousserend | Amuse:
Mousse van yoghut met kervel

Crozes Hermitage - Domaine Rousset - 2022
Wit | Voorgerecht:
Vichyssoise - gebakken coquilles - prei fondue - bieslook

Vacqueyras - Domaine la Bouïssiere - 2022
Rood | Tussengerecht:
Gebakken hoender - artisjokken crème - krokante artisjok - schuimige saus van gepofte knoflook

Gigondas - Domaine la Bouïssiere - 2017
Rood | Hoofdgerecht:
Tamme eendenborst met truffel honing gelakt -aardappel mousseline - spruiten - gebakken paddenstoel - gevogelte jus

Condrieu - Terroirs - Domaine Merlin François - 2021
Wit | Voorgerecht:
Vichyssoise - gebakken coquilles - prei fondue - bieslook

Crozes Hermitage - Les Picaudières - Domaine Rousset - 2019
Rood | Tussengerecht:
Gebakken hoender - artisjokken crème - krokante artisjok - schuimige saus van gepofte knoflook

Chateauneuf du Pape - Domaine Pierre André - 2016
Rood | Hoofdgerecht:
Tamme eendenborst met truffel honing gelakt - aardappel mousseline - spruiten - gebakken paddenstoel - gevogelte jus

Vin Doux Naturel Rasteau Ambre - Domaine des Escaravailles
Zoet | Nagerecht:
Nougat - kastanjes met honing - Shropshire Bleu