
Alain Robert - Vouvray Troglodyte - Cremant
Mousserend | Amuse:
Rilettes de Tours brioche met gekonfijte varkenswang

Serge Laloue - Sancerre Cuvee Silex - 2022
Wit | Voorgerecht:
Escabeche met coquille, mosselen, gamba, pulpo en pourpiersla

Domaine des Baumard - Savennières Clos du Papillon - 2020
Wit | Tussengerecht:
Snoekbaars met risotto, groene asperges, Buerre blanc en Oost-Indische cress

Chinon - Les Pensées de Pall - 2019
Rood | Hoofdgerecht:
Kalfshaas met kruidenkorst, bonnotte de Noirmoutier, witte asperge, paddestoelen, doperwtenmousseline en rode wijnjus

Muscadet - Gabbro - Clos des Bouquinardières - 2023
Wit | Voorgerecht:
Escabeche met coquille, mosselen, gamba, pulpo en pourpiersla

Alain Robert - Vouvray Ammonite - 2023
Wit | Tussengerecht:
Snoekbaars met risotto, groene asperges, Buerre blanc en Oost-Indische cress

Antoine Sanzay - Saumur Champigny - La Haye Dampierre - 2022
Rood | Hoofdgerecht:
Kalfshaas met kruidenkorst, bonnotte de Noirmoutier, witte asperge, paddestoelen, doperwtenmousseline en rode wijnjus

Domaine Patrice Moreux Corty - Pouilly Fumé Silex - 2022
Domaine des Baumard - Clos de Sainte Catherine - Coteaux du Layon - 2017
Zoet en kaas| Nagerecht:
Tarte Tatin met geitenkaas, bronzen venkel en stroop van biet en appel